Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror, scifi, fantasy novellák és filmkritikák

Horror, scifi, fantasy novellák és filmkritikák

Furcsa univerzumok történetei

2020. február 23. - SzaGe

         

unnamed.jpg

                                                   A legnagyobb teljesítmény

  Edward Devon a rajtvonalhoz állt és felkészült. Tekintetével felváltva pásztázta a negyvenméteres salakpályát, és a több ezres nézőközönséget. Nyerni szeretett volna; megugrani a nagy rekordot. Ehhez minden adottsága és elszántsága meg volt. A verseny előtti interjújában azt mondta, hogy az olimpia kiváló lehetőség a rekordok felállítására, és szeretné a legnagyobb teljesítményt elérni.

  Eldördült az start jelzés. Edward felpörgette a rohanását, miközben érezte az adrenalin áramlását. Végül elérkezett a rugaszkodóléchez, és ugrott.

  Edward hét métert repült a levegőben, majd egy hatalmas villanást követően eltűnt. Maréknyi fehér csillámló por maradt utána, ami lehullott a homokkal töltött gödörbe. Néma csend telepedett az olimpia közönségére, majd fél perc után kitört a tapsvihar.

        

                                                          A rövid élet titka

   Két jóbarát horgászott a Duna mentén egy stégen. Tevékenységük alatt jócskán fogyott az alkohol, de halat egyikük se fogott. Még egy vacak kapásuk se volt. Így még több itallal pótolták a hiányt.

  Illuminált állapotunkban kitaláltak egy remek játékot, hogy elűzzék az unalmukat. Azon versenyeztek, hogy ki tudja élethűbben utánozni a vadkacsákat. Olyan jól csinálták, hogy a végén teljesen belefeledkeztek a horgászásba.

  A Duna túloldalán egy idős vadász kémlelte a partot a fegyvere távcsövén keresztül. Meglátta a két hápogó jómadarat a stégen. „De szép vadkacsák! Induljon hát a szezon!” – gondolta magában az öreg. Fegyverével célzott és leadott két halálpontos lövést.

                                                                 

                                                       Utolsó Lövés

  Jack az Utolsó Lövés hírhedt kocsmája előtt terpesztett. Pár napja banditának állt, és emberkedni akart az ivóban. Szemét résnyire csukta, köpött egy hatalmasat, megigazította övén a pisztolyát, majd elindult a bejárat irányába.

  Benyitott a helyiségbe, ám meglepte a szerteszét heverő hullák tengere. A csapos a pult mögött törölgette a poharakat. Vigyorogva köszönt Jacknek, majd csapolni kezdett egy pofa sört.

– Üdvözöllek, idegen! Miben segíthetek? Esetleg guríthatok egy sört? – kérdezte végül a csapos.

– Te csapos! Mi ez a halottasház? Elkéstem valamiről? Válaszolj, kutya!

– Az attól függ, hogy mennyire tudsz célozni a Coltoddal. Itt ez a söröskorsó! Ha eltalálod, akkor elmondom az igazat – közben felrakta a korsót a fejére, és leengedte a kezét.

– Bolond vagy, csapos! – nevetett Jack, majd gondolkodás nélkül előkapta a pisztolyát és lőtt.  De a csapos gyorsabb volt nála, és egy vastag serpenyővel kivédte a lövést, amiről a golyó gellert kapott. Jack holtan rogyott össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://novellagyujtemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr115487628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása